ms.detector.media
MediaSapiens
22.12.2020 12:33
МОЗ застерігає українців від поїздок до Великої Британії
МОЗ застерігає українців від поїздок до Великої Британії
Україна поки не заборонятиме в'їзд з Британії, але запроваджує низку обмежень для приїжджих звідти.

Міністерство охорони здоров'я рекомендує українцям утриматись від поїздок до Великої Британії і до інших країн, де нещодавно виявили новий штам коронавірусу. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, пише «Українська Правда».

«Ми рекомендуємо всім при можливості утриматись від необов'язкових поїздок до Великої Британії, а також з неї на територію України. Також, якщо є можливість, утриматись від поїздок до Данії, Нідерландів і Австралії, де вже зафіксовані випадки циркуляції цієї мутації коронавірусу», - сказав Ляшко.

За його словами, Україна поки не заборонятиме в'їзд з Британії, але запроваджує низку обмежень для приїжджих звідти. Вони повинні:

Ляшко пообіцяв, що Україна посилить тестування на предмет можливого виявлення нового штаму коронавірусу в країні.

Нагадаємо, понад 20 країн ввели обмеження на авіасполучення після того, як у Великобританії, Нідерландах, Данії, Австралії, ПАР, Італії виявили новий штам коронавірусу, який на 70% більше заразний за попередній.

19 грудня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив про виявлення нового, більш заразного штаму COVID-19 на південному сході Англії.

Фото: Pixabay

ms.detector.media