ms.detector.media
MediaSapiens
17.12.2020 17:48
Культовий серіал «Королівство» Ларса фон Трієра отримає продовження
Культовий серіал «Королівство» Ларса фон Трієра отримає продовження
Зйомки шоу мають розпочатися в 2021 році, вихід третього і останнього сезону заплановано на 2022 рік

Серіал «Королівство» данського режисера Ларса фон Трієра, два сезони якого вийшли в 90-і, отримає продовження. Про це повідомляє Deadline.

Дія двох перших сезонів відбувалася в нейрохірургічному відділенні Королівського шпиталю у Копенгагені, персонал і пацієнти якого стикаються з паранормальними явищами. Події показані очима шведського лікаря, який потрапив у Данію та мріє повернутися до дому. Компанія Zentropa, яка знову буде продюсувати серіал, тримає деталі нового сезону в секреті, але заявила, що в нових серіях будуть як старі, так і нові герої. Сценарій продовження написали ті ж автори - фон Трієр і Нільс Вёрсель, фон Трієр буде режисерувати всі п'ять епізодів продовження під назвою The Kingdom Exodus.

Прем'єра нового сезону відбудеться на стрімінговом сервісі Viaplay, до його виходу будуть перевидані відновлені версії восьми епізодів першого і другого сезону.

Спочатку серіал, який в деяких країнах був випущений у вигляді п'ятигодинного фільму, повинен був складатися з трьох сезонів. Перший сезон вийшов в 1994 році, другий - в 1997 році. Зйомки були завершені після другого сезону, почасти через смерть ключових акторів Ернста-Хьюго Ярегарда і Кірстен Рольффес.

Нагадаємо, що в 2017 році продовження отримав ще один культовий серіал - «Твін Пікс» американського режисера Девіда Дінча. Перші два сезони «Твін Пікс» вийшли в 1990-1991 роках.

Фото: kinowar.com

ms.detector.media