ms.detector.media
MediaSapiens
07.12.2020 14:02
ВООЗ закликала на Новий рік залишитися вдома і не влаштовувати масові гуляння
ВООЗ закликала на Новий рік залишитися вдома і не влаштовувати масові гуляння
Голова ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус порадив менше користуватися громадським транспортом і не відвідувати торгові центри в годину пік.

Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоровʼя (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебреєсус закликав людей на новорічні свята залишитися вдома і не брати участі в масових святкуваннях через небезпеку коронавірусу. Про це він повідомив у своєму Twitter.

We all want to be with our loved ones during the upcoming holidays, but we mustn't be complacent. #COVID19 is changing the way we celebrate, but it doesn’t mean we can’t celebrate. Be safe: follow local guidance, stay with your household & avoid crowds. #InThisTogether pic.twitter.com/lQtsFKmumT

— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) December 6, 2020

«Всі ми хочемо бути з нашими близькими під час свят, але ми не повинні розслаблятися. Через COVID-19 свята пройдуть не так, як зазвичай, але це не означає, що ми не зможемо їх відзначити. Якщо ви все ж зустрінетеся з рідними, зробіть це на вулиці, і, якщо зможете, зберігайте дистанцію й надягніть маску», — сказав Гебреєсус.

Також він застеріг людей від самовпевненості та просив не наражати навколишніх на ризик і нагадав, що носіння маски і дотримання дистанції — основа профілактики COVID-19.

Голова ВООЗ порадив відмовитися від подорожей на свята, менше користуватися громадським транспортом і не відвідувати торгові центри в годину пік.

Нагадаємо, найбільша кількість нових випадків зараження коронавірусом фіксується на вихідних - з п'ятниці до неділі, а також по вівторках і середах. Про це свідчать дані Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

Фото: Pixabay

ms.detector.media