ms.detector.media
MediaSapiens
07.12.2020 11:48
Майкл Щур заснував українську YouTube-премію Паляниця Awards 2020
Майкл Щур заснував українську YouTube-премію Паляниця Awards 2020
Переможців нагороджуватимуть в 10 номінаціях. Шорт-листи оголосять уже цього тижня в ефірі передачі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром».

Ведучий програми «#@)₴?$0 з Майклом Щуром», яку виробляє ГО "Телебачення Торонто», журналіст Роман Вінтонів (псевдо Майкл Щур) заявив про заснування першої внутрішньоукраїнської YouTube-премії Паляниця Awards 2020. Про це він повідомив в ефірі своєї передачі 6 грудня 2020 року.

«Це перша прозора, незалежна і відкрита YouTube-нагорода. Без жодного впливу олігархів, великого бізнесу та держави», - розповіли організатори премії.

Ведучі закликали українців написати кандидатів, яких вони вважають достойними премії. Після цього ведучі «Телебачення Торонто» зберуть усі коментарі та сформують шорт-листи для кожної з номінацій. 

Після цього найбільш топові українські YouTube-канали оберуть переможців. Серед журі премії - Артем Албул (засновник і ведучий каналу «Клятий раціоналіст), ведуча Яніна Соколова, пародисти з каналу «Чоткий паца», ведучий каналу Geek Journal Тайлер Андерсон, засновники YouTube-каналу Ukrainer. Всього у журі увійдуть близько 20 топових українських ютуберів. Фінальний список журі обіцяють опублікувати вже наступного тижня. 

Журі обиратиме переможців у таких номінаціях:

  1. Людина року в українському YouTube

  2. Український YouYube канал року

  3. Відкриття року в українському YouTube

  4. YouTube інтерв’юер/ка року

  5. Музичний кліп року

  6. YouTube-андон року в Україні

  7. Українське YouTube-розчарування року

  8. Розумний YouTube року

  9. YouTube-срач року

  10. Найкраще відео українського YouTube ever.

Шорт-листи переможців по кожній премії оголосять у наступному випуску передачі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром».

Нагадаємо, колишній народний депутат Єгор Соболєв, письменник та музикант Сергій Жадан режисер та колишній політв’язень Олег Сенцов запустили YouTube-канал «Все про єдинорогів».

Фото: YouTube

ms.detector.media