ms.detector.media
MediaSapiens
20.11.2020 11:23
Apple Music Awards назвала переможців своєї премії. Переможцем став репер Lil Baby
Apple Music Awards назвала переможців своєї премії. Переможцем став репер Lil Baby
Цього року премію присуджують уже вдруге.

Компанія Apple оголосила переможців другої щорічної музичної премії Apple Music Awards. Переможців обрали в чотирьох номінаціях, повідомляється у блозі компанії.

У 2020 році  нагороду в номінації «Виконавець року» отримав репер Lil Baby. Він брав участь у мільярді глобальних стрімів і постійно залишався в чартах Apple Music.

У номінації «Прорив року» перемогла Megan Thee Stallion. Її трек з Cardi B «WAP» і «Savage» з Бейонсе прослухали на Apple Music понад 300 млн раз по всьому світу.

У номінації «Автор року» з альбомом «Folklore» перемогла Тейлор Свіфт.

Кращою піснею року стала «The Box» репера Родді Річа. Вона набрала більше 460 млн стрімів в Apple Music по всьому світу.

Премію присуджують найвидатнішим музикантам і артистам з урахуванням думки редакторів сервісу та переваг слухачів з усього світу. Переможців у номінаціях «Виконавець року», «Прорив року»  та «Автор пісень» вручну обирають редактори сервісу. Переможцями в номінаціях «Найкраща пісня» та «Найкращий альбом» обирають на основі даних стрімінгового сервісу.

У 2019 серед лауреатів були Біллі Айліш, FINNEAS, Lizzo і Lil Nas X. Артистом року стала Біллі Айліш.

Нагадаємо, сервіс для визначення музики Shazam назвав топ-20 найпопулярніших пісень. Очолила рейтинг пісня австралійської виконавиці Tones and I «Dance Monkey» - пісню шукали понад 33 мільйони разів.

Фото: Apple

ms.detector.media