ms.detector.media
MediaSapiens
19.11.2020 13:27
Новообрана президентка Молдови Санду продовжить записувати тіктоки
Новообрана президентка Молдови Санду продовжить записувати тіктоки
Мая Санду створила акаунт в соцмережі TikTok 26 жовтня ще будучи кандидаткою у президенти.

Новообрана президентка Молдови Мая Санду планує продовжувати вести свій акаунт в TikTok і записувати нові відео. Про це вона повідомила в інтерв’ю телеканалу «Дождь».

«Я зрозуміла наскільки важливий TikTok для того, щоб достукатись до молодого покоління. Я дуже хочу, щоб молодь брала активну участь у політичному житті країни», - пояснює Мая Санду.

Мая Санду створила акаунт в соцмережі TikTok 26 жовтня ще будучи кандидаткою у президенти. На початку листопада 2020 року вона опублікувала відео, на якому вона готує омлет. За чотири години його подивились понад 10 тисяч користувачів. Всього воно зібрало понад 650 тисяч переглядів.

@maiasandu2020

Omletă sau scrob? Ce preferați pe 15 noiembrie?

♬ original sound - MaiaSandu

Зараз в TikTok президентки Молдови кілька десятків відео. В середньому вони мають 30-40 тисяч переглядів. Деякі відео мають 500 тисяч переглядів або більше.

15 листопада в Молдові відбувся другий тур президентських виборів. Опозиційна кандидатка, лідерка партії «Дія та солідарність» Мая Санду отримала 57,75% або 943 486 голосів виборців. За чинного президента Ігоря Додона проголосували 42,25% або 690 139 виборців.

Нагадаємо, hromadske почало працювати на ще одній платформі та запустило TikTok. За допомогою ТікТок hromadske мовитиме для свого наймолодшого сегмента аудиторії. Серед відео можна буде побачити опитування українців на популярні теми, головні новини України та світу, лайфхаки й корисні поради та бекстейдж життя медіа.

Фото: TikTok

ms.detector.media