ms.detector.media
MediaSapiens
18.11.2020 16:37
Shazam назвав топ-20 найпопулярніших пісень
Shazam назвав топ-20 найпопулярніших пісень
Найбільше користувачі шукали танцювальну музику та популярну музику.

Пісня австралійської виконавиці Tones and I «Dance Monkey» стала композицією, яку найбільше шукали на сервісі для визначення музики Shazam. Пісню шукали понад 33 мільйони разів, повідомляє BBC.

Друге місце посів хіт Lilly Wood &The Prick 2014 року «Prayer In C». На третьому місці — пісня «Let Her Go» групи Passеnger.

У топ-20 також увійшли пісні таких виконавців, як Avicii, Ед Ширан, Sia, Gotye та Hozier.

У сервісі відмічають, що найбільше користувачі шукали танцювальну музику та популярну музику. Про це свідчать високі позиції у рейтингу Еда Ширана та Avicii.

Shazam - безкоштовний сервіс, який дозволяє користувачеві визначити, яка пісня грає в цю хвилину. Компанія була заснована в 1999 році. Штаб-квартира розташована в Лондоні.

Користувач Shazam використовує мікрофон пристрою для запису фрагмента музики, яка грає де-небудь. Потім програма порівнює фрагмент з центральною базою даних і при успішному зіставленні видає інформацію про трек. Сьогодні сервіс надає інформацію про більш ніж 11 млн треків.

Нагадаємо, Shazam на Android зможе розпізнати музику, що грає у навушниках. Як пише TechCrunch, функція називається «Pop-Up Shazam». Додаток може «чути» музику, яка програється будь-якою іншою програмою на Android. Раніше для цього потрібно було програвати трек через основний динамік гаджета.

Фото: Shazam

Shazam на Android зможе розпізнати музику, що грає у навушниках

ms.detector.media