ms.detector.media
MediaSapiens
18.11.2020 13:18
Партія «Слуга народу» створить мобільний додаток для 6 тисяч своїх депутатів
Партія «Слуга народу» створить мобільний додаток для 6 тисяч своїх депутатів
Зараз депутати від партії «Слуга народу» для зв'язку створюють чати в месенджерах.

Партія «Слуга народу» запустить веб-застосунок для своїх депутатів місцевих рад. Про це в інтерв'ю заявив лідер партії, перший заступник глави однойменної фракції Олександр Корнієнко, пише «Інтерфакс».

«У нас точно будуть механізми прямої взаємодії депутатів між собою і депутатів - із партійним керівництвом. Адже ми "диджиталізовані", тому в нас є в активі спеціальний веб-застосунок, його вже розроблено для фракції у Верховній Раді, незабаром він упроваджуватиметься. Такий застосунок буде адаптовано і для депутатів місцевих рад. Я думаю, що десь у лютому-березні наступного року почнемо його тестувати й запускати», - сказав Корнієнко.

Він додав, що вже зараз «Слуга народу»створює звичайні чати, в які намагається додати усіх своїх 6 тисяч депутатів місцевих рад, щоб «вони безпосередньо отримували від нас інформацію, щоб депутати розуміли, якою є їхня партія, про що вона говорить».

«Звісно, не всіх депутатів вдається охопити, але залучити якомога більше членів фракцій намагаємося», - зазначив лідер партії.

Нагадаємо, народні депутати з фракції «Слуга народу» протягом першого року IX скликання Верховної Ради з’являлись у теленовинах найчастіше — 1492 рази. Попри це, з усього складу фракції в новинах з’являвся найменший відсоток депутатів — лише 48%.

Фото: Лига

ms.detector.media