ms.detector.media
MediaSapiens
13.11.2020 12:25
Білл Гейтс запускає власний подкаст «Важливі питання»
Білл Гейтс запускає власний подкаст «Важливі питання»
Перший випуск подкасту вийде вже в понеділок, 16 листопада.

Співзасновник Microsoft та відомий філантроп Білл Гейтс разом з акторкою та активісткою Рашидою Джонс запускає подкаст «Білл Гейтс з Рашидою Джонс задають важливі питання». Подкаст стартує в понеділок, 16 листопада. Про це мільярдер повідомив на своєму сайті.

«Як і багато інших людей, я зайнявся слуханням подкастів за останній рік. Це дуже захоплюючий спосіб пізнання світу. Формат подкасту дозволяє глибоко дослідити будь-яку тему. Тому це надихнуло мене почати власний подкаст», - пише Гейтс. 

Передбачається, що подкаст складатиметься з 6 випусків, які будуть виходити по понеділках. У них Гейтс разом з Джонс шукатимуть відповіді на глобальні запитання, які зараз хвилюють людство - соціальна несправедливість, кліматичні зміни, чому люди так охоче довіряють фейкам. Серед гостей подкасту буде філософ Ювал Ной Харарі. 

Перший випуск вийде у понеділок, 16 листопада і буде присвячений темі, яким буде світ після пандемії COVID-19. Гостем подкасту буде американський лікар і науковець Ентоні Фаучі.

Нагадаємо, в Україні запустили новий подкаст під назвою «Некрихкі дівчата». Це серія розмов про жіноче лідерство в ІТ. Мета проєкту — обговорити та спростувати стереотипи щодо кар’єри у ІТ за допомогою реальних історій-інтерв’ю. 

Фото: gaternotes

ms.detector.media