ms.detector.media
MediaSapiens
13.11.2020 10:37
Соцмережа Instagram змінила дизайн головного екрана
Соцмережа Instagram змінила дизайн головного екрана
Поки що оновлений дизайн Instagram поки бачать користувачі з США.

Соціальна мережа Instagram оновила дизайн стартового екрану - на головному екрані додатка зʼявилися вкладки Reels і Shop. Про це повідомляє видання The Verge.

Вкладка Reels приведе користувачів до однойменної функції запису коротких 15-секундних відеокліпів з музичним або іншим звуком. Цю функцію (аналог TikTok) Instagram запустила в серпні.

Вкладка Shop буде відображати персональні рекомендації про товари, добірки редакторів, обрані каналом @shop, а також рекламні відеоролики з можливістю покупок. Товари можна буде оплатити за допомогою Facebook Pay

Вкладки лайків до постів користувача і створення нового поста перенесли у правий верхній кут до іконки особистих повідомлень.

Instagram redesigns its home screen for the first time in years, adding Reels and Shop tabs https://t.co/mMmDmGcAOe pic.twitter.com/B6aRHEbNzR

— The Verge (@verge) November 12, 2020

Поки що оновлений дизайн Instagram поки бачать користувачі з США. В інших країнах оновлення буде доступне у максимально короткий термін.

Нагадаємо, соціальна мереже Instagram тестує дві нові функції, які  запобігають булінгу. Одне з нововведень – приховування образливих коментарів. Це буде  робити алгоритм, який  визначить потенційно образливий коментар. Друга функція – попередження. Тепер, коли людина хоче поширити образливий коментар, їй будуть нагадувати про наслідки булінгу в соцмережах.

Фото: Pixabay

ms.detector.media