ms.detector.media
MediaSapiens
11.11.2020 16:06
Kantar назвав сайти, які користувались найбільшою популярністю серед українців у жовтні
Kantar назвав сайти, які користувались найбільшою популярністю серед українців у жовтні
Російські соцмережі «ВКонтакте» і «Одноклассники» не увійшли в перелік сайтів, які користувались найбільшою популярністю серед українців в жовтні.

Виборча кампанія вплинула на інтереси інтернет-користувачів. У жовтні більшість новинних порталів суттєво збільшили свої аудиторії Найпопулярнішими новинними ресурсами були такі: Pravda.com.ua, Nv.ua, Unian.net, 24tv.ua, Gordonua.com, Tsn.ua, Korrespondent.net. Про Mediasapiens повідомили в пресслужбі проєкту Kantar CMeter.

За даними дослідження, українці також активніше відвідували сайти ВНЗ у зв’язку з початком навчального року та переходом на дистанційне навчання. Про це свідчить збільшення охоплення домену вишів України Edu.ua.

Маркетплейсам та інтернет-магазинам вдалося зберегти увагу українців, які активно цікавилися товарами на Rozetka.com.ua, Prom.ua,  Olx.ua, Ria.com, Allo.ua та Bigl.ua. Також до рейтингу найпопулярніших сайтів України повернувся Сomfy.ua.

Трійка незмінних лідерів: Google, Youtube, Facebook. Російські соцмережі «ВКонтакте» і «Одноклассники» не увійшли в перелік сайтів, які користувались найбільшою популярністю серед українців в жовтні.

Нагадаємо, у липні 2020 року липні українці активно шукали обновки в інтернет-магазинах та маркетплейсах. 

Фото: Unsplash

ms.detector.media