ms.detector.media
MediaSapiens
11.11.2020 11:24
У Viber зняли ролик про лікаря, який створив спільноту «Підвези медика на роботу»
У Viber зняли ролик про лікаря, який створив спільноту «Підвези медика на роботу»
Учасники спільноти «Підвези медика на роботу» пропонували медичним працівникам підвезти їх до робочих місць безкоштовно.

Месенджер Viber презентував серію із 14 документальних роликів про користувачів платформи. Один з епізодів присвячений історії українця та подіям, які відбувались під час режиму суворого карантину навесні цього року. Про це Mediasapiens повідомили в компанії Rakuten Viber.

Після зупинки роботи муніципального транспорту у Києві, їздити по місту та за його межами громадськими засобами пересування стало неможливо. Через це більшість медичних працівників потрапила у скрутне становище та не могла вчасно бути на своїх робочих місцях та допомагати хворим. 

Головний герой ролика - лікар Центру екстреної медицини та медицини катастроф Ярослав Куреза скористався Viber для того, щоб звернутись по допомогу до небайдужих та допомогти своїм колегам. Так з’явилась спільнота «Підвези медика на роботу»

У ній волонтери пропонували медичним працівникам підвезти їх до робочих місць безкоштовно для того, щоб вони мали змогу виконувати свою роботу та рятувати людські життя. Лише за одну ніч спільнота стала популярною та об’єднала сотні громадян зі всього міста.

За цим прикладом небайдужі українці також почали створювати подібні Viber спільноти у своїх містах, які безкоштовно допомагають медичним працівникам.

Всі 14 епізодів документального фільму засновані на реальних подіях, а герої є справжніми людьми різного віку та походження. Ці користувачі з Алжиру, Іраку, Болгарії, Греції, Сербії, України, Непалу, Росії, Шрі-Ланки та Філіппін скористались Viber для того, щоб втілити в життя свої ідеї, які згодом змінили їх життя і життя тисяч інших людей.

Нагадаємо, месенджер Viber запустив набір бізнес інструментів, метою якого є залучити потенційних і зробити взаємодію з уже чинними клієнтами компаній і брендів кращою. Набір інструментів включає онлайн комунікацію, рекламні можливості, брендування.

Фото: Rakuten Viber

ms.detector.media