ms.detector.media
MediaSapiens
10.11.2020 15:22
TikTok очолив рейтинг найпопулярніших мобільних додатків за жовтень 2020 року
TikTok очолив рейтинг найпопулярніших мобільних додатків за жовтень 2020 року
До першої п'ятірки найпопулярніших додатків увійшли WhatsApp, Facebook, Instagram і Zoom.

Аналітична платформа Sensor Tower опублікувала рейтинг найпопулярніших неігрових мобільних додатків за жовтень 2020 року. На першому місці завантажень як з App Store, так і в Play Маркет став додаток TikTok - його завантажили 66 млн разів. Це на 9,5% більше в порівнянні з жовтнем 2019 року. 

Найбільше завантажували TikTok в Китаї та Бразилії. На ці дві країни приходиться 22% завантаження додатка.

На другому місці опинився месенджер WhatsApp від Facebook - його завантажували понад 57 млн разів. Найчастіше в жовтні завантажували в Індії та Нігерії. На ці дві країни припадає 40% завантажень WhatsApp. 

Крім того, до першої п'ятірки увійшли додатки Facebook, Instagram і Zoom.

Перша п’ятірка в App Store включає такі додатки TikTok, Zoom, YouTube, Instagram, TaoBao. В Play Market вона виглядає так - TikTok, WhatsApp, Facebook, Snack Video, Instagram. 

Аналітики відмічають, що при складанні рейтингу вони не включали  інші магазини додатків для Android, крім Play Маркет. У статистиці враховували лише унікальні завантажування.

Нагадаємо, у минулому кварталі  - з липня по вересень 2020 року - в Google Play зафіксовано 28,3 млрд установок додатків, що є новим рекордом. Це на 31% більше, ніж за аналогічний період 2019 року, і втричі перевищує кількість установок з Apple App Store за аналогічний період (8,2 млрд).

Фото: Pixabay

ms.detector.media