ms.detector.media
MediaSapiens
«MediaSapiens»
07.11.2020 11:40
Джонні Депп втратив роль у франшизі «Фантастичні звірі» через програш у справі про домашнє насильство
Джонні Депп втратив роль у франшизі «Фантастичні звірі» через програш у справі про домашнє насильство
Через зміну виконавця ролі студія вимушена перенести прем'єру стрічки.

Голівудський актор Джонні Депп втратив роль у франшизі «Фантастичні звірі» через програш у суді таблоїду The Sun у справі про наклеп про домашнє насильство. Про це повідомляє Fox News.

Представник Warner Bros. підтвердив цю новину. Роль лиходія Геллерта Гріндельвальда у серії приквелів «Гаррі Поттера» зіграє інший актор, а найближчий фільм вийде у 2022 році замість 2021-го.

Сам актор повідомив у соцмережах, що студія попросила його піти - і він погодився. 

«Я хотів би подякувати всім, хто подарував мені свою підтримку та лояльність. Мене зворушили ваші численні повідомлення про любов та занепокоєння, особливо за останні кілька днів. Сюрреалістичне рішення суду у Великобританії не змінить мою боротьбу за правду, і я підтверджую, що планую подати апеляцію. Я маю намір довести, що звинувачення проти мене неправдиві», - написав Джонні Депп у соцмережах.

2 листопада 57-річний актор програв судову справу про наклеп проти таблоїдної газети The Sun, яка звинуватила Деппа у домашньому насильстві проти колишньої дружини Ембер Херд. Суддя вирішив, що поведінка актора змусила дівчину боятись за своє життя. 

На суді Депп визнав проблеми із наркотиками, але звинуватив Херд у брехні. Він наполягав, що він «не жорстока людина, особливо з жінками». Цю характеристику підтвердили своїми заявами його колишні партнерки - акторки Вайнона Райдер та Ванесса Параді.

Суддя визнав домашнім насильством 12 із 14 заявлених випадків і сказав, що цього достатньо для винесення рішення проти Деппа.

Депп і Херд познайомилися на зйомках комедії 2011 року «Щоденник рому» і одружилися в Лос-Анджелесі в 2015 році. У 2016-му вони вже розлучились.

ms.detector.media