ms.detector.media
MediaSapiens
05.11.2020 16:23
Viber запустив платформу для бізнесу, яка дозволяє покращити взаємодію з клієнтами
Viber запустив платформу для бізнесу, яка дозволяє покращити взаємодію з клієнтами
Набір інструментів для бізнесу включає онлайн комунікацію, рекламні можливості та брендування.

Месенджер Viber запустив набір бізнес інструментів, метою якого є залучити потенційних і зробити взаємодію з уже чинними клієнтами компаній і брендів кращою. Про це Mediasapiens повідомили в компанії Rakuten Viber.

Набір інструментів включає:

● Онлайн комунікацію — для підтримки персонального зв'язку з аудиторією;

● Рекламні можливості — для просування нових товарів і послуг;

● Брендування — для підвищення рівня впізнаваності компанії шляхом створення її унікальних стікерпаків.

В компанії відмічають, що у 2020 році в Україні кількість відправлених бізнес-повідомлень зросла на 25% в порівнянні з минулим роком. Сьогодні 1500 брендів з різних галузей (фінанси, логістика, туризм, e-commerce і т.д.) відправляють понад 250 мільйонів бізнес-повідомлень щомісяця. 

«Багато компаній вважають, що робота з клієнтами неймовірно складна через необхідність вкладення великих грошових і часових ресурсів. Однак за допомогою Viber для бізнесу взаємодія з аудиторією може бути ефективною для бізнесу і цікавою для користувачів», - стверджує директор по доходах Rakuten Viber Кристина Констандаке.

Вона підкреслює, що одночасне використання кількох інструментів комунікації на базі однієї платформи дозволяє домогтися кращих результатів без втрати часу на додаткові ресурси.

Нагадаємо, Facebook оголосила про запуск Boost with Facebook - хабу з безкоштовними та інтерактивними онлайн-тренінгами для малого і середнього бізнесу, усі тренінги будуть доступні на сайті з 3 листопада.

Фото: Rakuten Viber 

ms.detector.media