ms.detector.media
MediaSapiens
02.11.2020 10:55
Очільник ВООЗ пішов на самоізоляцію. Він контактував з хворим на коронавірус
Очільник ВООЗ пішов на самоізоляцію. Він контактував з хворим на коронавірус
Тедрос Адханом Гебреєсус найближчі кілька днів працюватиме з дому.
Глава Всесвітньої організації охорони здоровʼя Тедрос Адханом Гебреєсус самоізолювався після контакту з хворим на коронавірус. Про це він повідомив у Twitter.
«Я дізнався, що контактував із людиною, тест якої дав позитивний результат на COVID-19. Я здоровий, симптомів немає, проте перебуватиму на самоізоляції протягом найближчих днів, відповідно до протоколу ВООЗ, і працюватиму вдома», — написав він.

I have been identified as a contact of someone who has tested positive for #COVID19. I am well and without symptoms but will self-quarantine over the coming days, in line with @WHO protocols, and work from home.

— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) November 1, 2020

За даними Університету Джонса Гопкінса, станом на 2 листопада у світі виявили понад 46,5 мільйона інфікованих коронавірусом. Від COVID-19 померли більш ніж 1,2 мільйона людей, одужали понад 31 мільйон.

Нагадаємо, частина хворих на коронавірус стикаються з довготривалими проблемами шкіри - висипами, кропив’янкою та набряками пальців ніг. На думку дослідників з Массачусетської загальної лікарні США, причиною проблем зі шкірою є інфекція.

Фото: Salvatore Di Nolfi/ЕРА

ms.detector.media