ms.detector.media
MediaSapiens
28.10.2020 12:50
Pinterest дозволив своїм співробітникам працювати віддалено
Pinterest дозволив своїм співробітникам працювати віддалено
Раніше про перехід на віддалену роботу заговорили в Uber, Facebook та Twitter.

Компанія Reddit планує дозволити своїм співробітникам працювати повністю віддалено. Про це пишеться в блозі компанії.

Сьогодні у компанії працює понад 600 співробітників з офісами в США і Європі.

Компанія планує дозволити віддалено не лише нинішнім співробітникам, а й майбутнім колегам, які прийдуть в Reddit.

«2020 рік є безпрецедентним, і ми твердо переконані, що надання гнучких робочих умов для наших нинішніх і майбутніх колег - це правильний крок для Reddit. До того ж, такий підхід дозволить наймати нам талановитих людей у всьому світі», - йдеться в повідомленні.

Як говориться в повідомленні компанії, співробітники зможуть працювати, де їм зручно, - з дому, в офісі або комбінувати ці дві опції. Проте співробітники IT-підтримки та сфери послуг повинні будуть і надалі працювати з офісів або перебувати в конкретних географічних локаціях.

У компанії запевняють, що зарплати співробітникам, які захочуть працювати поза офісом, урізати не будуть. Навіть навпаки - відтепер всі отримуватимуть зарплати рівня Сан-Франциско незалежно від того, де живуть. Це стосується і працівників, які проживають за межами Сполучених Штатів.

Компанія також планує переосмислити офісний простір. Замість класичного оупен-спейсів з фіксованими столами, приміщення будуть більше нагадувати коворкінг або навіть кав'ярню, де будь-який співробітник зможе попрацювати там, де йому сподобається. В офісах залишать переговорки і кабінети для командної роботи.

Нагадаємо, американська компанія Microsoft дозволить своїм співробітникам працювати віддалено щонайменше 50% робочого часу. Раніше про перехід на віддалену роботу заговорили в Uber, Facebook та Twitter.

Uber дозволив своїм співробітникам працювати з дому до червня 2021 року, Twitter дозволив бажаючим працювати віддалено взагалі назавжди, а Facebook оголосив про пошуки директора з дистанційної роботи.

Фото: Pixabay

ms.detector.media