ms.detector.media
MediaSapiens
19.10.2020 11:27
У центрі Праги запрацював готель для хворих на COVID-19
У центрі Праги запрацював готель для хворих на COVID-19
Всього у готелі — 55 номерів. Всі свої побажання клієнти можуть передати в електронному або телефонному режимі.

Мережа Czech Inn Hotels відкрила у центрі Праги відкрили перший готель для хворих на коронавірус. Про це повідомляє видання Novinky.

Клієнти можуть забронювати номер через сайт або замовити телефоном. На стійці реєстрації у фойє готелю є лише монітор, ключі від номерів — у дверях до кімнат. Всі свої побажання клієнти можуть передати в електронному або телефонному режимі.

Всього у готелі Legerova 9 — 55 номерів. Це переважно одномісні кімнати, однак там розміщують і пари, які не хочуть бути загрозою вдома.  Великі компанії також зацікавлені в нашій послузі, і вони розміщують своїх співробітників.

У готелі можуть поселитися лише хворі на коронавірус, які мають позитивний тест. Іншим охочим, зокрема тим, хто на карантині, поселення заборонено. Гостям готелю не дозволяється залишати номер, лише для візиту до лікаря. Вартість стандартного номера від  1000 чеських крон (1220 грн) за ніч, зі сніданком — 1200 крон (1460 грн).

У Асоціації готелів та ресторанів Чеської республіки відмічають, що з часом таких готелів може стати більше. В Асоціації вважають, що це може врятувати частину готелів від закриття, адже з початком пандемії у Чехії вже закрилось 10% готелів. 30% розглядають таку можливість. 

Нагадаємо, президент Франції Емманюель Макрон розпорядився ввести комендантську годину в Парижі і найбільших містах країни. Комендантська година вводиться мінімум на чотири тижні з 21:00 до 06:00 починаючи з суботи, 17 жовтня.

Фото: Pixabay

ms.detector.media