ms.detector.media
MediaSapiens
17.10.2020 14:10
«Ігри нескорених» в Україні вперше відбудуться онлайн
«Ігри нескорених» в Україні вперше відбудуться онлайн
Змагання проходитимуть із 31 жовтня по 22 листопада. А результати оголосять 6 грудня у прямому ефірі.

Спортивні змагання поранених ветеранів «Ігри нескорених» через пандемію вперше відбудуться онлайн. Про це повідомляє «Голос Америки»

Ветерани змагатимуться з шести видів спорту. Усі охочі мають зареєструватися на сайті ігор до 25 жовтня включно. Змагання проходитимуть із 31 жовтня по 22 листопада. А результати оголосять 6 грудня у прямому ефірі. 

«Бачу позитив. Коли організовували попередні ігри, до нас зверталося багато ветеранів. Але існували тільки три локації – Одеса, Львів і Київ. На жаль, на цьому все. В інших містах ми не проводили відбори. І в цьому була проблема, бо частина ветеранів не могла приїхати і взяти участь. Тому сама платформа онлайн – перш за все можливість. Це можливість для ветерана будь-де, в будь-якому куточку України все ж таки взяти участь у цих змаганнях», – каже капітан Національної збірної «Ігор нескорених» Тарас Шпук.

Організатори очікують, що учасників може бути вдвічі більше, ніж торік, коли змагались 218 спортсменів.

Учасники змагань будуть виконувати вправи вдома на тренажері, знімати свій виступ, судді будуть дистанційно оцінювати результати, а медалі і кубки переможцям вишлють поштою.

Фото: delo.ua

ms.detector.media