ms.detector.media
MediaSapiens
16.10.2020 17:40
Twitter дозволить публікацію хакерського контенту, але із застереженнями
Twitter дозволить публікацію хакерського контенту, але із застереженнями
Приводом до перегляду правил соціальної мережі стала публікація розслідування видання New York Post щодо зв’язків сина кандидата в президенти США Джо Байдена.

Соціальна мережа Twitter змінила свої правила щодо публікації матеріалів, отриманих від хакерів. Відтепер соцмережа більше не буде їх видаляти, однак буде робити спеціальні мітки щодо підозрілого походження контенту. Про це повідомляє TechCrunch.

Приводом до перегляду правил соціальної мережі стала публікація розслідування видання New York Post щодо зв’язків сина кандидата в президенти США Джо Байдена - Хантера - із високопосадовцем української компанії Burisma Вадимом Пожарським. У компанії виникли сумніви в тому, як листування Хантера Байдена потрапило до журналістів. 

«Нам необхідно було реагувати на ці події. Тому ми будемо не лише видаляти повідомлення, а й додали ще й функцію спеціальних етикеток. Вони будуть попереджати користувачів, що інформація отримана підозрілим шляхом», - заявила представниця Twitter Віджая Гадде.

Over the last 24 hours, we’ve received significant feedback (from critical to supportive) about how we enforced our Hacked Materials Policy yesterday. After reflecting on this feedback, we have decided to make changes to the policy and how we enforce it.

— Vijaya Gadde (@vijaya) October 16, 2020

Разом з тим, в Twitter заявили, що продовжать видаляти приватну інформацію, отриману хакерами, а також інтимні фотознімки.

Нагадаємо, соціальні мережі Facebook і Twitter обмежили репости статті New York Post, де йдеться про листування сина кандидата у президенти США Джо Байдена.

Представник Facebook Енді Стоун заявив, що соцмережа планує перевірити достовірність інформації, яку опублікували в New York Post.

У Twitter обмеження щодо статті запровадили пізніше, ніж у Facebook. Там це рішення аргументували відсутністю авторитетних джерел походження вказаної інформації.

Фото: Unsplash

ms.detector.media