ms.detector.media
MediaSapiens
12.10.2020 15:45
Viber запустив функцію нагадувань у нотатках
Viber запустив функцію нагадувань у нотатках
Функція нагадувань вже доступна користувачам платформи Android. На iOS вона з’явиться найближчим часом.

Додаток для спілкування Viber запускає функцію у розділі «Мої нотатки», за допомогою якої користувачі зможуть встановлювати нагадування про завдання та інші важливі події. Про це повідомляє пресслужба компанії Rakuten Viber.

Опція дозволяє легко відстежувати повідомлення та нагадування в рамках однієї безпечної платформи.

«Нова функція створення нагадувань у Viber у розділі «Мої нотатки» допомагає користувачам призвичаїтись до нових реалій, слідкувати за графіком та пам’ятати про важливі події та справи в рамках платформи для спілкування з родиною, друзями та колегами», - заявляють в компанії.

Функція вже доступна користувачам платформи Android. На iOS нагадування в «Моїх нотатках» з’являться найближчим часом.

Для того, щоб створити нагадування, необхідно довго натиснути на будь-яке повідомлення та обрати функцію «Встановити нагадування». Далі потрібно обрати час та дату, коли спрацює опція, та вирішити, чи буде це нагадування повторюватись. У обраний час та день платформа надішле вам нагадування. Окрім цієї опції, у «Моїх нотатках» можна:

● робити нотатки про завдання, події та будь-що інше;

● відмічати та приховувати виконані завдання;

● зберігати повідомлення з інших чатів з посиланням на початковий діалог.

Нагадаємо, в середині вересня комунікаційна платформа Viber запустила режим вікторини в опитуваннях в групових чатах і спільнотах для того, щоб викладачі могли легко перевірити рівень знань серед учнів та студентів з певної теми.

Фото: Rakuten Viber

ms.detector.media