ms.detector.media
MediaSapiens
06.10.2020 18:00
Поштовий клієнт від Google отримав новий логотип
Поштовий клієнт від Google отримав новий логотип
Крім Gmail, нові логотипи отримали сервіси Docs, Calendar, Meet та Sheets.

Компанія Google представила нові лого продуктів Google Workspace (раніше - Google G Suite). Новий дизайн отримали поштовий сервіс Gmail, Docs, Calendar, Meet і Sheets. Про це повідомляє видання The Verge.

Тепер логотип Gmail являє собою букву «M», яка складається з основних кольорів бренду Google: синього, червоного, жовтого і зеленого. На зміну конверту прийшов дизайн, схожий з логотипами інших сервісів компанії - Google Maps, Google Photo і Chrome.

У компанії розповідають, що планували відмовитись від букви М у логотипі своєї пошти, але користувачі, які брали участь у тестуванні, попросили компанію залишити літеру М. 

Як запевняють в компанії нові логотипи є частиною ширшої модернізації програмного забезпечення Google Workspace. В планах компанії інтегрувати Gmail, Google диск та чати для того, щоб створити конкуренцію Outlook від Microsoft.

Нагадаємо, Google почала лімітувати тривалість безкоштовних відеоконференцій у застосунку Meet — їхню тривалість обмежили 60 хвилинами за одну сесію.

Фото: The Verge

ms.detector.media