ms.detector.media
MediaSapiens
05.10.2020 17:35
Канадський караоке-бар дозволив відвідувачам співати в душі через COVID-19
Канадський караоке-бар дозволив відвідувачам співати в душі через COVID-19
Послуга користується такою популярністю, що відвідувачі стають в чергу.

Канадський караоке-бар в провінції Онтаріо дозволив своїм відвідувачам співати в душі під час пандемії коронавірусу. Для цього посеред приміщення побудували душову кабіну з завісами та водопроводом. На думку власників закладу, такі заходи безпеки захистять відвідувачів від коронавірусу, пише Reuters.

Караоке-бар Tracie's Place у Гамільтоні, Онтаріо, за 70 км на південь від Торонто, закритий під час пандемії COVID-19 у березні. Заклад знову відкрили три місяці тому.

У провінції діють обмеження на діяльність ресторанів і караоке-барів. Тому у Tracie's Place вирішили бути оригінальними.

«Співати в душі - це чудова можливість бути чистим і дезінфікованим одночасно», - стверджує адміністрація закладу.

Як пояснюють в барі, послуга користується такою популярністю, що відвідувачі стають в чергу. Тому адміністрація ставить ще одну пісню спеціально для того, щоб прибрати в душі після кожного відвідувача.

Нагадаємо, уряд Естонії вирішив обмежити продаж алкоголю по всій території країни через поширення коронавірусу. Заборона стосується усіх місць, де алкоголь продається для вживання на місці - в барах, нічних клубах, ресторанах, театральних буфетах і готелях.

Фото: Reuters

ms.detector.media