ms.detector.media
MediaSapiens
29.09.2020 12:40
Маски в супермаркетах і закриті їдальні. У Нідерландах посилюють карантин
Маски в супермаркетах і закриті їдальні. У Нідерландах посилюють карантин
Обмеження діятимуть протягом трьох тижнів.

Уряд Нідерландів вирішив посилити карантин через зростання кількості хворих на коронавірус. Заходи запровадять з 18:00 29 вересня, діятимуть вони протягом трьох тижнів. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоровʼя, соціального забезпечення та спорту.

Захисну маску необхідно буде носити у великих супермаркетах Амстердама, Роттердама і Гааги. Заклади продажу їжі та напоїв працюватимуть до 21:00, ресторани зачинятимуться о 22:00. Їдальні будуть зачинені.

Для відвідування закладів громадського харчування потрібно буде зареєструватися — для пошуку джерела у разі спалаху COVID-19.

Бронювання місць у кінотеатрі або ресторані може бути зроблено для однієї сімʼї або максимум 4 осіб, не враховуючи дітей.

Відвідання закритих приміщень із потоком людей, таких як бібліотеки і музеї, дозволяється за умови резервування на певний період.

Також у Нідерландах рекомендували громадянам працювати з дому та обмежити кількість гостей у власному будинку до 3 осіб включно з дітьми до 12 років.

Спортивні змагання, як аматорські, так і професійні, проводитимуть без глядачів.

Нагадаємо, уряд Естонії вирішив обмежити на продаж алкоголю по всій території країни. Обмеження почали діяти в ніч з 25 на 26 вересня в 00:00. Продавати алкоголь не можна до 10 ранку.

Фото: Unsplash

ms.detector.media