ms.detector.media
MediaSapiens
«MediaSapiens»
26.09.2020 15:00
Канал «Білорусь-3» у дитячій програмі показав ведмедя, який не хоче залишати трон. Ведуча каже - випуск давнішній
Канал «Білорусь-3» у дитячій програмі показав ведмедя, який не хоче залишати трон. Ведуча каже - випуск давнішній
Персонаж програми у підсумку впав із трону через свою жадібність.

На каналі «Білорусь-3» у випуску дитячої програми «Калиханка» (аналог російської «Спокойной ночи, малыши») 24 вересня показали повчальну історію про ведмедика Топу, який надів корону і не бажає залишати трон. Дорослі інтернет-користувачі одразу ж порівняли ведмедя із самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком, пише Reformation.

За сюжетом, у студії з'явився гарний трон, на нього сіла лисичка Яна, але прийшов ведмедик Топа з короною на голові, прогнав її з трону та сів сам.

Лисичка і Фея снів деякий час не звертають увагу на Топу, а потім кажуть, що будуть грати, і звуть його приєднатися. Ведмедик відмовляється, тому що «не королівська це справа». Потім Яна і Фея йдуть готувати та їсти пироги, Топа просить з ним поділитися, але боїться, що йому принесуть найменший шматок, тому вирішує відправитися на кухню сам і відрізати великий шматок пирога. Спершу він не може злізти з трону сам, а потім падає, втрачає свою корону і набиває собі шишку.

Коли Топа йде за пирогом, на трон знову сідає лисичка Яна, а Фея снів знаходить і надягає корону.

Багато інтернет-користувачів побічили в цій історії відсилання до проведеної 23 вересня «інавгурації» Лукашенка. 

Ведуча «Калиханкі» Олена Бікренева написала у Stories в Instagram, що це був старий випуск, який не був записаний останніми днями.

Нагадаємо, 23 вересня в Мінську відбулась «таємна інавгурація» Олександра Лукашенка: її не анонсували для ЗМІ, не транслювали державні телеканали та радіостанції, а гостями було обмежене коло людей. Того ж дня в Мінську затримали двох журналістів – кореспондента російського державного інформаційного агентства ТАСС Артема Попова та журналістку білоруського порталу Tut.by Олену Толкачову. 

ms.detector.media