ms.detector.media
MediaSapiens
18.09.2020 13:03
Телеведучий Андрій Шабанов запустив власний YouTube-канал
Телеведучий Андрій Шабанов запустив власний YouTube-канал
На каналі ведучий в саркастичній формі обговорює новини, які йому надсилають глядачі.

Телеведучий і підприємець Андрій Шабанов завів власний YouTube-канал. На каналі ведучий в саркастичній формі обговорює новини, які йому надсилають глядачі. Про це повідомляє пресслужба телеведучого.

«Телебачення сильно обмежує, а на YouTube можна робити будь-яку дурню, яку я, власне, і зробив. Я читаю багато новин, і кожен день мої очі розширюються все більше і більше, а щелепа падає все нижче і нижче. Обожнюю дегенеративні новини в стилі: «Грибник знайшов у лісі фалоіммітатор і не знав, що з ним робити". Ось як ця інформація потрапила в ЗМІ?», — розповів Андрій.

Перший випуск YouTube-шоу Андрія Шабанова «Ша/Бля» вийшов 17 вересня і набрало 185 переглядів. 

«Ша/Бля» — шоу, яке буде змінюватися, шоу, яке можуть робити самі глядачі, надсилаючи нам новини, які ми можемо висміяти», — пояснює ведучий.

Паралельно Шабанов готує нові проєкти, в тому числі з українськими зірками. Він не приховує, що готовий посміятися і над відомими людьми.

«Останні 6 років головні ньюзмейкери — це політики, тому ми будемо часто їх стібатися в «Ша/Бля». Якщо люди, які роблять ідіотські вчинки, — це наші політики, то чому б над цим не посміятися?», — каже Андрій Шабанов.

Нагадаємо, колишній народний депутат Єгор Соболєв, письменник та музикант Сергій Жадан режисер та колишній політв’язень Олег Сенцов запустили YouTube-канал «Все про єдинорогів».

Фото: пресслужба Андрія Шабанова

ms.detector.media