ms.detector.media
MediaSapiens
17.09.2020 19:10
Американський актор записав відео, в якому лається українською мовою
Американський актор записав відео, в якому лається українською мовою
Ролик набрав уже понад 700 тис. переглядів.

Американський актор Семюел Л. Джексон, відомий своєю любов'ю до лихослів'я, вилаявся на 15 мовах світу - в тому числі українською. Це було частиною угоди, яку актор 14 вересня уклав з підписниками.

За умовами угоди, 2,5 тисячі читачів повинні були зареєструватися на участь в голосуванні на виборах президента США за посиланням в Twitter. В свою чергу, актор пообіцяв навчити підписників новим лайкам.

You guys showed up and blasted through our Voter Action Goal for #GoodToVote! So as promised, here's some Cussin' 15 ways to go! Thanks for getting involved and make sure to #vote on Nov.3rd! #votemask @faircount @fairfight #MKsaysVote #yourvoicematters pic.twitter.com/6GkHudrm53

— Samuel L. Jackson (@SamuelLJackson) September 15, 2020

Агітація пройшла успішно, тому актор поспішив виконати свою частину угоди. Джексон виклав відео, в якому сидить і дві хвилини лається чеською, ісландською, українською («Пiшов ти!»), суахілі та іншими мовами. В кінці ролика актор подякував усім за увагу та ще раз закликав всіх голосувати. При цьому сам актор вдягнутий у маску, на якій написано «VOTE» («Голосуй») та у футболку з принтом «Your voice matters» («Твій голос має вагу»).

Ролик набрав уже понад 700 тис. переглядів.

Нагадаємо, нейромережа, яка оживляє портрети людей, змусила Адольфа Гітлера та Йосипа  Сталіна разом заспівати пісню «Video Killed the Radio Star» британської групи The Buggles. 

Фото: Twitter

ms.detector.media