ms.detector.media
MediaSapiens
16.09.2020 13:40
Apple запровадить єдину підписку на всі сервіси – Apple One
Apple запровадить єдину підписку на всі сервіси – Apple One
Підписка Apple One стане доступною вже цієї осені для більш ніж 100 країн світу.

Компанія Apple заявила про наміри намір об'єднати підписки на всі свої сервіси однією підпискою – Apple One. До неї буде входити iCloud, Apple TV +, Apple Music, Arcade, News + і Fitness +, повідомляє видання The Verge.

Вартість передплати на одну людину буде стартувати від $14,99. Всього користувачам запропонують три тарифи:

З огляду на, що підписка на окремі сервіси компанії коштує мінімум в $4,99, підписка на все відразу дозволить користувачам заощадити, вважають в компанії. За підрахунками Apple, підписка Individual економить понад $6 в місяць, Family – $8 доларів, а Premier – $25 на місяць.

Користувачі зможуть також скористатися пробним безкоштовним періодом за загальною підпискою, який діятиме один місяць. Щодо планів Family та Premier, то туди можна додати до шести користувачів.

Втім сервіс вже викликав низку запитань. Наприклад, Apple News + не працює в багатьох країнах, в мінімальному плані користувач отримує лише 50 ГБ в iCloud, а Arcade - не дуже популярний сервіс компанії.

Крім того, музичний сервіс Spotify звинуватив Apple в неконкурентній поведінці через презентацію Apple One. У Spotify вважають, що введення єдиної підписки може завдати непоправної шкоди суспільству і розробникам. 

Як зазначили в компанії, підписка Apple One стане доступною вже цієї осені для більш ніж 100 країн світу. Тариф Premier поки залишиться ексклюзивом для Австралії, Канади, США та Великобританії, де працюють News+ і Fitness+.

Нагадаємо, Apple відклала оновлення для iOS, яке зобов'язує розробників запитувати в користувачів дозвіл на відстеження їхніх дій, на початок 2021 року. Компанія пояснила, що таким чином так у розробників буде більше часу на підготовку до змін в iOS 14, iPadOS 14 і tvOS 14. Додаткову інформацію щодо оновлень Apple обіцяє надати восени.

Фото: Pixabay

ms.detector.media