ms.detector.media
MediaSapiens
04.09.2020 10:32
Трамп знову порушив правила Twitter
Трамп знову порушив правила Twitter
Президент США порушив правила щодо громадянської відповідальності і у сфері виборчого права.

Соціальна мережа Twitter позначила два дописи президента США Дональда Трампа як такі, які порушують правила соціальної мережі. Про це повідомляє служба безпеки Twitter.

Згідно з повідомленням, президент США порушив правила щодо громадянської відповідальності і у сфері виборчого права.

We placed a public interest notice on two Tweets in this thread for violating our Civic Integrity Policy, specifically for encouraging people to potentially vote twice. https://t.co/UU9kJfqptz

— Twitter Safety (@TwitterSafety) September 3, 2020

У своїх повідомленнях він закликав американців, які мають намір голосувати на президентських виборах поштою, в день голосування прийти на дільницю і переконатися, що їхній голос врахований.

У Twitter заявили, що повідомлення Трампа порушили правила соцмережі про громадянську чесність і чесність на виборах. Через це дописи не можна лайкати і поширювати. Однак соціальна мережа все ж вирішила не видаляти твіти Трамп «в інтересах громадськості».

Нагадаємо, Twitter позначила пост президента США Дональда Трампа як такий, що «порушує правила соцмережі, які стосуються цивільних питань і чесності виборів».

У пості Трамп написав, що його політичні опоненти - Демократична партія США - нібито використовують поштові скриньки для голосування, а це є «катастрофою» і «шахрайством».

Фото: Pixabay

ms.detector.media