ms.detector.media
MediaSapiens
01.09.2020 17:10
Facebook заблокував рекламу на підтримку Байдена. А потім визнав блокування помилкою
Facebook заблокував рекламу на підтримку Байдена. А потім визнав блокування помилкою
Соцмережа назвала інцидент «прикрою помилкою». Прихильники Байдена звинуватили Facebook у непослідовності.

Соціальна мережа Facebook зняла блокування з реклами на підтримку кандидата на посаду президента США Джо Байдена, яку запустили демократи з організації Priorities USA. Раніше соцмережа заборонила цю рекламу, оскільки побачила в ній підбурювання до насильницьких дій. Про це повідомляє Reuters. 

На відео показано Дональда Трампа, який закликає скасувати систему медичного страхування Obamacare, а Джо Байден йому на це відповідає: «Давай, хлопче».

Спочатку Facebook позначив цей роки, як «шокуючий, сенсаційний, надзвичайно жорстокий або контент, що підбурює до насильства». Прикладами такого контенту є сцени катувань.

Представник Facebook Енді Стоун назвав блокування реклами «прикрою помилкою».

Водночас час представники Priorities USA назвали політику соціальної мережі «непослідовною».

«Ми намагаємось отримати дозвіл з минулого четверга. Прикро, що для того, щоб змусити Facebook дотримуватись власної політики, потрібно проводити кампанії громадського тиску», - стверджують демократи.

Нагадаємо, Facebook видалила 790 груп, 100 сторінок і заблокувала 300 хештегів у Facebook та Instagram, які пов’язані з прихильниками теорій змови QAnon та підтримують президента США Дональда Трампа.

Фото: Pixabay

ms.detector.media