ms.detector.media
MediaSapiens
01.09.2020 12:03
Netflix відкрила безкоштовний доступ до частини свого контенту
Netflix відкрила безкоштовний доступ до частини свого контенту
Щоб отримати доступ до безкоштовного контенту не потрібно бути підписником сервісу.

Стрімінговий сервіс Netflix відкрила безкоштовний доступ до частини свого контенту у понад 200 країнах світу, в тому числі в Україні. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Компанія вирішила відкрити безкоштовний доступ до 10 фільмів та серіалів. Серед них – «Дуже дивні справи» (1 серія 1 сезону), «Загадкове вбивство», «Два папи», «Наша планета»(1 серія 1 сезону), «Грейс та Френкі»(1 серія 1 сезону). 

Щоб отримати доступ до безкоштовного контенту не потрібно бути підписником Netflix, однак перед переглядом відео доведеться подивитись 30-секундну рекламу. 

Як повідомили в компанії, зараз Netflix шукає нові способи залучення аудиторії. 

«Ми шукаємо нові маркетингові пропозиції, щоб залучити нових передплатників і подарувати їм приємні враження від Netflix», – пояснили в компанії.

Поки фільми та серіали можна подивитись лише у браузері. Також контент доступний для мобільних пристроїв на Android - вони можуть дивитись відео через браузер, однак контент поки недоступний для користувачів iOS. Скільки буде діяти безкоштовний доступ до контенту, в компанії не повідомили.

Це не вперше, коли компанія надає безкоштовний досвід до свого контенту. Наприклад, раніше користувачі у США могли безкоштовно подивитись романтичну комедію «Всім хлопцям, яких я любила раніше». Також компанія неодноразово експериментувала з безкоштовним доступом до свого контенту в Індії.

Нагадаємо, на карантині популярність Netflix рекордно зросла, перевищивши прогнози. До запровадження карантину компанія прогнозувала 7 млн ​​нових підписників за перший квартал року. Проте цей показник зріс удвічі до 15,77 млн. Наразі загальна база користувачів стрімінгового сервісу складає 182,86 млн.

Фото: Unsplash

ms.detector.media