ms.detector.media
MediaSapiens
26.08.2020 16:41
Додаток від українських розробників, який допомагає створювати глибинні фейки, вийшов на перше місце в AppStore
Додаток від українських розробників, який допомагає створювати глибинні фейки, вийшов на перше місце в AppStore
Додаток Reface App випередив TikTok, Netflix, Hulu, Disney + та низку інших.

Додаток Reface App від українських розробників, який замінює обличчя на гіфках та відео, зайняв перше місце в американському AppStore в категорії «Розваги». Додаток випередив TikTok, Netflix, Hulu, Disney + та низку інших. Про це в Facebook повідомив співзасновник компанії RefaceAI Олесь Петрів.

Дякую всій команді RefaceAI, і кожному хто підтримував та вірив в нас на різних етапах! Сьогоднішній ранок порадував першим місцем серед всіх додатків в entertainment категорії US AppStore.

Опубліковано Oles Petriv Вівторок, 25 серпня 2020 р.

Reface (раніше називався Doublicat) - це один з проєктів українського стартапу RefaceAI. Його в 2011 році заснували Роман Могильний, Олесь Петрів і Ярослав Бойко.

RefaceAI розвиває технологію заміни облич на фото або відео. Reface часто використовують інфлюенсери в соцмережах. За словами розробників, їхня технологія заснована на штучному інтелекті, в основі якого лежить метод машинного навчання GAN (Generative Adversarial Network).

Нагадаємо, соціальна мережа Facebook бореться з так званими «глибинними фейками», але продовжує рекламувати додатки, які їх створюють.

Фото: Reface App

ms.detector.media