ms.detector.media
MediaSapiens
25.08.2020 12:15
Twitter знову знайшов порушення в пості Трампа
Twitter знову знайшов порушення в пості Трампа
Попри позначку про порушення, Twitter вирішила залишити пост доступним «в інтересах громадськості».

Соціальна мережа Twitter позначила пост президента США Дональда Трампа як такий, що «порушує правила соцмережі, які стосуються цивільних питань і чесності виборів».

У пості Трамп написав, що його політичні опоненти - Демократична партія США - нібито використовують поштові скриньки для голосування, а це є «катастрофою» і «шахрайством».

So now the Democrats are using Mail Drop Boxes, which are a voter security disaster. Among other things, they make it possible for a person to vote multiple times. Also, who controls them, are they placed in Republican or Democrat areas? They are not Covid sanitized. A big fraud!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 23, 2020

«Тож зараз демократи використовують поштові скриньки для голосування, це катастрофа для безпеки виборців. Крім того, вони дають можливість одній людині проголосувати багато разів. Також хто контролює, де вони знаходяться - у республіканських чи демократичних районах? Їх не обробляють від коронавірусу. Це велике шахрайство!», - написав Трамп.

Попри позначку про порушення, Twitter вирішила залишити пост доступним «в інтересах громадськості».

Нагадаємо, Twitter видалила допис президента США Дональда Трампа через пісні групи Linkin Park. Передвиборний ролик, в якому використовувалася пісня рок-групи був вилучений із облікового запису Трампа з повідомленням: «Цей медіафайл був видалений у відповідь на повідомлення власника авторських прав».

Фото: Shutterstock

ms.detector.media