ms.detector.media
MediaSapiens
21.08.2020 14:46
TikTok видалила 380 тисяч відео за розпалювання ворожнечі
TikTok видалила 380 тисяч відео за розпалювання ворожнечі
Також соціальна мережа заблокувала 1300 акаунтів. Всі вони зі США.

Соціальна мережа TikTok видалила 380 тисяч відео зі США за розпалювання ворожнечі, а також заблокувала 1300 акаунтів з цієї ж причини. Усі вони порушували політику соціальної мережі, повідомляє Reuters.

Як повідомляє видання, для TikTok є неприпустимим контент, який закликає до расової ненависті, а також заперечує «жорстокі трагедії» в історії людства - рабство та Голокост.

Для боротьби з такими тенденціями соціальна мережа прийняла рішення видалити відео.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп розпорядився заборонити соцмережу TikTok на території країни з 20 вересня, якщо до цього її не продадуть. TikTok належить китайській компанії ByteDance. У США соцмережу підозрюють у зв'язках із китайським урядом та проблемах з безпекою. Найвірогідніший претендент на покупку - американський IT-гігант Microsoft. 

У серпні стало відомо, що американська компанія Twitter провела попередні переговори про можливу купівлю TikTok. Результати перемовин Twitter і TikTok не повідомляються. Водночас експерти кажуть, що самостійно Twitter навряд зможе здійснити таке придбання: Microsoft з капіталізацією 1,6 трлн доларів хоче купити TikTok за 10-30 млрд, а ринкова капіталізація Twitter загалом складає близько 29 млрд доларів.

Фото: Unsplash

ms.detector.media