ms.detector.media
MediaSapiens
17.08.2020 16:26
Google повідомлятиме про зміни в роботі транспорту і готелів через COVID-19
Google повідомлятиме про зміни в роботі транспорту і готелів через COVID-19
Нововведення дозволяють безкоштовне скасувати бронювання номеру і повертати авіаквитки.

Google додала нові функції у додаток Google Travel. Відтепер він повідомлятиме про зміни в роботі транспорту і готелів у зв'язку з пандемією коронавірусу, пише видання The Verge.

У розділ «Інструменти подорожей» додали нові опції. Вони показують, чи пропонує готель скасування реєстрації номера, а також повідомляють безкоштовне скасування бронювання номеру і повернення квитків на рейси літаком. Крім того, Google інформуватиме про кількість випадків зараження COVID-19 у певному населеному пункті чи країні.

У розділі «Тренди подорожей» з'явилась опція, яка показує, який відсоток готелів доступний для бронювання номерів, а також про авіарейси на обраній території.

Нагадаємо, Google анонсувала цілу низку нових функцій, які допоможуть зробити дистанційне більш комфортним. Наприклад, компанія збільшила кількість учасників в Google Meet до 49, а інтерфейс став нагадувати Zoom. У вересні компанія планує інтегрувати у Meet свою цифрову дошку Jamboard, а в жовтні користувачі отримають можливість розмивати або замінювати фон.

Фото: Unsplash,  The Verge

ms.detector.media