ms.detector.media
MediaSapiens
14.08.2020 17:06
15 млн українців отримали інформацію українського МОЗ про COVID-19 у Facebook
15 млн українців отримали інформацію українського МОЗ про COVID-19 у Facebook
Соціальна мережа надала для цього безкоштовну рекламну платформу.

Понад 15 млн українців змогли оперативно отримувати інформацію про пандемію COVID-19 у соціальній мережі Facebook. Про це повідомляє Інститут когнітивного моделювання (ІКМ), який здійснює комунікаційний супровід Міністерства охорони здоров'я. 

«Загальне охоплення розроблених нами інформаційних кампаній для МОЗ України сягає понад 15 мільйонів користувачів мережі Facebook. З огляду на важливість та специфіку проєкту, ми змогли досягти неймовірних результатів», - заявив співзасновник ІКМ Віктор Березенко.

Соціальна мережа Facebook надала для інформаційної компанії безкоштовну рекламу платформу для забезпечення достатнього охоплення аудиторії, а також її оперативну підтримку.

«Ми переконані, що надання людям достовірної та авторитетної інформації про вірус є критично важливим для обмеження негативного впливу пандемії. Тому ми підтримуємо роботу глобальної спільноти, пов'язану з охороною здоров'я, задля безпеки та інформованості людей під час коронавірусної кризи», – сказав менеджер соціальної мережі Facebook з роботи з урядами й політикою у Центральній та Східній Європі Оскар Бращинскі.    

Нагадаємо, 5 березня 2020 року Інститут когнітивного моделювання створив канал «Коронавірус-Інфо» з інформацією про пандемію. Він став одним із найпопулярніших в Україні: понад 3 млн підписників у Viber та більше за 760 тисяч у Telegram. Автори запевняють, що не беруть кошти від держави на ведення каналу та зазначили, що створити «Telegram-канал не коштує нічого»

Фото: ІКМ

ms.detector.media