ms.detector.media
MediaSapiens
06.08.2020 14:02
Instagram запустив власний аналог TikTok. В Україні він не працюватиме
Instagram запустив власний аналог TikTok. В Україні він не працюватиме
Сервіс коротких відео від Instagram Reels запустився в 50 країнах. Україна в цей перелік не входить.

Instagram запустив відеододаток Reels, який дозволяє знімати 15-секундні відео, накладати на них музику й ефекти, а також ділитися ними в Stories. Про це говориться в блозі соціальної мережі.

Також додаток дозволяє об'єднувати раніше створені відеозаписи і створювати відео за допомогою зворотного відліку, пришвидшувати чи уповільнювати їх.

Сервіс 5 серпня запустився у 50 країнах, проте ніде не вказано, де саме. У компанії зазначають, що працювати сервіс буде в країнах, де Facebook має права на використання музики.

За даними видання AIN.UA, Україна до цього переліку не входить. Тому на території України відео можна лише переглядати без музики.

Це вже не перша спроба Facebook створити конкурента TikTok. Раніше компанія запустила сервіс коротких відео Lasso, але він так і не став популярним серед користувачів.

Нагадаємо, cоцмережа Instagram, яка належить Facebook, намагається зацікавити щедрими фінансовими виплатами  популярних відеоблогеров з TikTok, аби вони почали використовувати новий відеосервіс Instagram Reels. 

Фото: Instagram

ms.detector.media