ms.detector.media
MediaSapiens
04.08.2020 16:28
МОЗ опублікував карту розподілу України на чотири зони в залежності від епідситуації
МОЗ опублікував карту розподілу України на чотири зони в залежності від епідситуації
Більшість території України увійшла до так званої «зеленої зони», до червоної зони віднесли Кіцманський район Чернівецької області.

Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я опублікував карту розподілу України на чотири зони - червону, жовту, помаранчеву та зелену - в залежності від епідситуації.

Більшість території України увійшла до так званої «зеленої зони». До «жовтої зони» віднесли Закарпатську, а також окремі райони Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Волинської та Львівської областей. До «помаранчевої» - північ Волинської області, окремі райони Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. До «червоної зони» віднесли Кіцманський район Чернівецької області.

Регіоном із значним поширенням COVID-19 вважають той, в якому є хоча б одна із таких ознак:

Рівень епідемічної небезпеки може змінюватися для всієї території регіону чи окремих його частин.

22 липня Кабмін продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня. У залежності від епідеміологічної ситуації країну поділять на червону, жовту, помаранчеву та зелену зони. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звернувся до уряду, щоб він пояснив умови адаптивного карантину, який почав діяти 3 серпня, і створення умов для виготовлення вакцин в Україні. 

Фото: Unsplash

ms.detector.media