ms.detector.media
MediaSapiens
29.07.2020 17:42
Twitter буде блокувати посилання на насильницький, екстремістський та інший подібний контент ще до публікації
Twitter буде блокувати посилання на насильницький, екстремістський та інший подібний контент ще до публікації
Раніше контент, який порушував правила соцмережі, видаляли після публікації

Платформа мікроблогів Twitter оновила правила блокування посилань. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Інколи посилання, які ведуть за межі Twitter, будуть маркуватися відповідними попередженнями, а інколи ними взагалі не можна буде поділитися. Компанія виділила окремі категорії посилань, що можуть бути заблоковані ще до публікації.  Сюди входять посилання на веб-сайти, які містять:

Також блокуватимуться або обмежуватимуться  посилання  на шкідливі сайти, що можуть вкрасти особисту інформацію або заподіяти шкоду електронним пристроям, тобто мають ознаки фішингу, вводять в оману щодо змісту сайту  або містять шкідливе  програмне забезпечення.

Якщо посилання заблоковане, користувач побачить повідомлення «Ви не можете виконати цю дію, оскільки це посилання було визначено Twitter або нашими партнерами як потенційно шкідливі. Щоб дізнатися більше, відвідайте наш довідковий центр». Якщо посилання буде обмежено, то його можна буде оприлюднити, але його побачать дуже мала кількість підписників.

Компанія пише, що окрім власних механізмів визначення шкідливого контенту, вона співпрацює з  «колегами по галузі», та різними організаціями, у тому числі неурядовими, які долучаються до ідентифікації контенту з цих категорій. Якщо , на думку користувача, посилання було заблоковано помилково, скаргу можна подати через цю форму.

ms.detector.media