ms.detector.media
MediaSapiens
29.07.2020 15:33
Instagram намагається перекупити найпопулярніших блогерів з TikTok – ЗМІ
Instagram намагається перекупити найпопулярніших блогерів з TikTok – ЗМІ
Йдеться про сотні тисяч доларів, які начебто пропонують популярним користувачам за використання нового відеосервісу Reels

Соцмережа Instagram, яка належить Facebook, намагається зацікавити щедрими фінансовими виплатами  популярних відеоблогеров з TikTok, аби вони почали використовувати новий відеосервіс Instagram Reels. Про це повідомили неназвані джерела The Wall Street Journal.

Кому саме запропонували перейти на нову платформу, видання також не пише, проте уточнює, що йдеться про користувачів з мільйонами підписників. «Потенційні» виплати, пише видання, можуть скласти «сотні тисяч доларів».

Instagram «спілкується з авторами в різних країнах, де тестується Reels», розповіла виданню представниця соцмережи Сарисса Троуер (Sarissa Thrower). «Ми завжди готові вкладати гроші у  наших авторів та їхнії досвід», - додала вона.

Reels - це новий відеосервіс, розроблений Facebook як прямий конкурент TikTok.

Це не перший випадок, коли конкуренти «перекупають» популярних користувачів. Наприклад, у 2019 році стрімер Twitch Тайлер Блевінс (Tyler Blevins), відомий під псевдонімом Ninja, підписав контракт  на шість років з іншим сервісом прямих ігрових трансляцій - Mixer від Microsoft, та отримав майже мільярд доларів.

Фото: stocksharksnews.com

ms.detector.media