ms.detector.media
MediaSapiens
24.07.2020 13:35
Додатком Viber користуються 99% українців віком від 25 до 34 років
Додатком Viber користуються 99% українців віком від 25 до 34 років
Цей месенджер також є найпопулярнішим серед міського населення країни.

Додатком Viber, який декілька років утримує лідерські позиції в Україні, сьогодні користуються 99% українців віком від 25 до 34 років. Такі дані маркетингового дослідження українського агентства InMind, проведеного за ініціативою Rakuten Viber.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Згідно з результатами дослідження, додатком Viber користуються як 98% жителів великих міст із населенням у понад 500 тисяч, так і 95% менших міст. Більшість респондентів стверджує, що використовує Viber для спілкування з родиною, сусідами та для навчання.

Люди також частіше почали користуватись функціями для групового спілкування, повідомляє компанія. За період із січня по травень 2020 року середня кількість повідомлень на користувача у групових чатах зросла на 18%, а групових дзвінків – на 50%.

«Нам дуже важливо бути ближчими до мільйонів наших користувачів в Україні, а також до українців у різних куточках світу, надаючи можливості, які будуть корисними представникам кожного покоління», – сказав  Атанас Райков, старший директор Rakuten Viber в регіоні EEMENA (Близький Схід, Південна Африка, а також європейські країни, які розвиваються).

Нагадаємо, що згідно з опитуванням батьків школярів, проведеним Офісом освітнього омбудсмена, у квітні цього року Viber визнали найбільш популярним додатком для дистанційного навчання – ним користуються 94% респондентів.

Під час пандемії у Viber також з’явилось багато оновлень. Зокрема, функція групових відеодзвінків, чат-бот із нагадуванням про важливі події, та зникаючі повідомлення для відправлення чутливої інформації, ось як номерів банківських карток.

Фото: lnsblog.by

ms.detector.media