ms.detector.media
MediaSapiens
«MediaSapiens»
19.07.2020 15:27
Twitter видалив допис Трампа з піснею Linkin Park через порушення авторських прав
Twitter видалив допис Трампа з піснею Linkin Park через порушення авторських прав
Він перепостив передвиборний ролик, який у себе в акаунті розмістив директор з соціальних мереж Білого дому Ден Скавіна.

Соцмережа Twitter видалила допис президента США Дональда Трампа через пісні групи Linkin Park. Про це повідомляє Reuters.

Передвиборний ролик, в якому використовувалася пісня рок-групи був вилучений із облікового запису Трампа з повідомленням: «Цей медіафайл був видалений у відповідь на повідомлення власника авторських прав».

Трамп перепостив передвиборний ролик, який у себе в акаунті розмістив директор з соціальних мереж Білого дому Ден Скавіна. Сам Скавіна перед видаленням ролика отримав повідомлення про авторські права від Machine Shop Entertainment - компанії, яка належить рок-групі Linkin Park.

Група в своєму акаунті написал, що не підтримує і не схвалює Трампа, а також не дозволяє його організації використовувати будь-яку їхню музику.

Раніше британська рок-група The Rolling Stones заявила про наміри судитися з Трампом через використання їхніх пісень пісні під час передвиборних мітингів.

ms.detector.media