ms.detector.media
Марина Довженко
30.06.2020 14:03
«Право на владу» знов піарить Олександра Шевченка — моніторинг
«Право на владу» знов піарить Олександра Шевченка — моніторинг
Керівник «Буковелю» й партнер Коломойського розповів, як допомагає постраждалим від паводків у Карпатах.

Колишній народний депутат і кандидат у президенти, колишній співвласник і керівник гірськолижного курорту «Буковель» Олександр Шевченко з’явився у випуску токшоу «Право на владу» на каналі «1+1», щоб розповісти, як допомагає постраждалим від стихії. Колишній бізнес-партнер Ігоря Коломойського піарився в ефірі поруч із президентом Володимиром Зеленським. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу на українських телеканалах за 22­—26 червня 2020 року.

У 2019 року під час президентської виборчої кампанії Олександр Шевченко був героєм більшості випусків «Права на владу». Цього разу у включенні екснардеп розповів, як безкорисливо долучається до ліквідації наслідків стихійного лиха на Іван-Франківщині. На думку автора огляду Олександра Круміна, причиною повернення Шевченка в ефір є його намір брати участь у місцевих виборах восени 2020 року. Однак ведуча токшоу Наталія Мосейчук не запитала політика, чи планує він балотуватись, і якщо так, то на яку посаду.

П’ятихвилинку піару мав в ефірі токшоу «1+1» і президент Володимир Зеленський. Під час включення з Прикарпаття він доповів, як добре працюють профільні служби, та нагадав про 750 мільйонів гривень, які уряд виділив на подолання наслідків стихії. У прямому ефірі Зеленський пообіцяв допомогти місцевій мешканці.

Хвалили президента і під час розмови про вибух в київській багатоповерхівці. Депутатка від «Слуг народу» Леся Забуранна довго розповідала про роль Зеленського у тому, що мешканці зруйнованого будинку отримали квартири, рівноцінні або більше від зруйнованих. За її словами, Зеленський проявив «велику людяність».

Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу читайте в огляді «Детектора медіа».

Фото: Скриншот MediaSapiens

ms.detector.media