ms.detector.media
MediaSapiens
30.06.2020 12:13
Глава ВООЗ заявив, що пандемія COVID-19 прискорюється
Глава ВООЗ заявив, що пандемія COVID-19 прискорюється
В усьому світі коронавірус виявили у понад 10 мільйонів людей, а 500 тисяч з них померли, зазначив Тедрос Гебрейєсус.

Глава Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Гебрейєсус заявив, що пандемія коронавірусу не близька до завершення. Вона, навпаки, прискорюється.

Про це повідомляє Reuters.

«Ми всі хочемо, щоб це (пандемія COVID-19) закінчилася. Ми всі хочемо жити своїм життям. Але сувора реальність така, що це навіть не близько до завершення. Хоча багато країн добилися певного прогресу, пандемія насправді прискорюється», - сказав голова ВООЗ під час брифінгу для журналістів.

При цьому він зазначив, що через шість місяців з моменту, коли в Китаї повідомили про перші випадки зараження, у всьому світі коронавірус виявили у понад 10 мільйонів людей, а 500 тисяч з них померли.

«У вірусу ще багато місця для розвитку», - зазначив пан Гебрейєсус.

Також один з провідних експертів ВООЗ Майк Райан під час брифінгу заявив, що світовою спільнотою було досягнуто великого прогресу у розробці безпечної та ефективної вакцини від COVID-19, але при цьому немає гарантії, що це дасть результат.

Нагадаємо, раніше ми писали про дослідження, за даними якого дві третини українців вважають, що коронавірус має штучне походження.

Фото: Reuters

ms.detector.media