ms.detector.media
MediaSapiens
24.06.2020 17:52
У Бразилії заборонили грошові перекази в WhatsApp через тиждень після запуску
У Бразилії заборонили грошові перекази в WhatsApp через тиждень після запуску
Це вже третя країна, де Facebook намагається запустити систему WhatsApp Pay.

У Бразилії прийняли рішення призупинити роботу платіжного сервісу WhatsApp через тиждень після його офіційного запуску, повідомляє видання TechCrunch.

Зазначається, що центральний банк Бразилії звернувся до платіжних партнерам WhatsApp в Бразилії Mastercard і Visa з проханням призупинити переказ грошей в додатку. Свої дії регулятор пояснив тим, що у нього не було можливості проаналізувати WhatsApp Pay до його запуску.

Таким чином Бразилія стала ​​вже третьою державою світу, де Facebook намагається запустити систему платежів WhatsApp Pay. Компанія почала тестувати сервіс в Індії два роки тому, але поки не отримала дозвіл від регулятора на поширення системи платежів по всій країні.

Також раніше повідомлялося про плани Facebook запустити WhatsApp Pay в Мексиці.

Представники WhatsApp після такого рішення Бразилії заявили, що компанія все ж і далі продовжить співпрацю з Центробанком цієї країни та місцевими партнерами для відновлення роботи WhatsApp Pay.

Тим часом Центральний банк Бразилії працює над запуском власної системи цифрових платежів, яку планують запустити в листопаді 2020 року.

Нагадаємо, раніше у WhatsApp різко знизилася кількість вірусних повідомлень.

Фото: WhatsApp

ms.detector.media