ms.detector.media
MediaSapiens
24.06.2020 12:13
Через карантин книжковий фестиваль «Book Space» вперше пройде онлайн
Через карантин книжковий фестиваль «Book Space» вперше пройде онлайн
За словами організаторів, тема онлайн-марафону підходить для ілюстрації всього, що сталося під час пандемії коронавірусу, а також для опису її наслідків.

Цього року через карантинні заходи 3-й Міжнародний книжковий фестиваль «Book Space» вперше відбудеться онлайн. Він пройде 4 і 5 липня, передає видання Internetua.com.

Зазначається, що у програмі онлайн-фестивалю заплановані лекції, дискусії, огляди новинок, бесіди з видавцями і авторами.

Більшість подій орієнтовані на дорослу аудиторію, але будуть і ті, що створені для дітей і батьків. Під час ефіру аудиторія зможе ставити питання прямо у коментарях до трансляції на Youtube і Facebook. Також буде проводитися постійний огляд онлайн-марафону на офіційній сторінці фестивалю у Instagram.

Фокусна тема нинішнього «Book Space» - «Майбутнє: (анти) утопії». За словами організаторів, тема онлайн-марафону підходить для ілюстрації всього, що сталося під час пандемії коронавірусу, а також для опису її наслідків.

Під час онлайн-марафону в дискусіях будуть піднімати такі теми: поняття утопій і антиутопій; стереотипи в медицині, пов'язані з пандемією; криза влади і чоловічий світ під час викликів пандемії; світова бідність: чи можливо її подолати; майбутнє художньої сфери після кризи; онлайн-школа: враження і можливості; батьківське вигорання; реформи в культурній сфері; карантин - не перешкода відкрити видавництво або почати ініціативу; підлітки, гаджети і технологічне майбутнє.

Повна програма онлайн-марафону буде розміщена на офіційній веб-сторінці фестивалю. Новини та у соцмережах.

Нагадаємо, українці зможуть стежити за цінами на продукти та ліки онлайн.

Скриншот: MediaSapiens

ms.detector.media