ms.detector.media
MediaSapiens
03.06.2020 17:38
Депутат Європарламенту підключився до онлайн-обговорення бюджету ЄС без штанів
Депутат Європарламенту підключився  до онлайн-обговорення бюджету ЄС без штанів
Він пояснив, що встиг вдягнути лише сорочку, щоб виглядати респектабельно

Спроби ірландського депутата Люка Фланагана внести свій вклад в дебати по сільському господарству і довгострокового бюджету ЄС були злегка підірвані тим, що на ньому не було штанів, пише Politico.

2 травня депутат Європарламенту Фланаган брав участь в обговоренні в сільськогосподарському комітеті Європейського парламенту за допомогою відеоконференції. Згодом з’ясувалося, що депутат одягнений офіційно тільки зверху, і бере участь у обговоренні без штанів.

#CONFINAMIENTO
¿Un eurodiputado del @parlamentoUE interviene ¡¡desde la cama y ¿¿¿ en paños menores??????? para analizar el impacto del Marco Financiero Plurianual #MFP en la #PAC ?

????‍♂️ Esfuerzos en la comisión parlamentaria #COMAGRI por contener la risa.#coronavirus#COVIDー19 pic.twitter.com/R6SOIS7ZDY

— Jorge Jaramillo (@jorjaramil) June 2, 2020

Відповідаючи на запитання журналістів про своє неформальне вбрання, Фланаган написав в Твіттері, що  «тільки повернувся з пробіжки»,  був у футболці за дві хвилини до конференції та встиг вдягнути лише сорочку, щоб виглядати респектабельно. Він також додав: «Сподіваюся, вам подобаються мої ноги!».

Нагадаємо, що через карнтин зростає кількість онлайн-сервісів для відеодзвінків та їхніх користувачів. Найбільш популярним серед них за період пандемії коронавірусу став додаток Zoom. 

Фото: politico.eu

ms.detector.media