ms.detector.media
MediaSapiens
02.06.2020 14:43
Viber запускає чат-бот, який дозволяє створювати нагадування про важливі події
Viber запускає чат-бот, який дозволяє створювати нагадування про важливі події
Відтепер у Viber є чат-бот «Незабудка», який допомагатиме користувачам створювати нагадування про важливі майбутні події та справи безпосередньо всередині програми.

Про це йдеться у листі від пресслужби компанії Rakuten Viber на адресу MediaSapiens.

«Згідно з дослідженням Каліфорнійського університету, людина споживає близько 34 ГБ контенту кожен день. В такому постійному потоці інформації й завдань складно запам'ятати про всі майбутні справи. Для того, щоб всі користувачі програми завжди залишалися продуктивними й організованими, Viber розробив чат-бот з нагадуваннями - «Незабудка», - йдеться у публікації.

Як уточнюють у пресслужбі, бот дозволяє ставити сповіщення про важливі події та справи, що пов'язані з різними сферами життя людини, залишати до них коментарі, а також обирати бажану дату, час а також частоту нагадування.

При цьому функція знаходиться у відкритому доступі для всіх користувачів Viber українською і російською мовами.

Це вже не перша функція Viber, яка була розроблена задля систематизації та управління завданнями всередині програми. На початку 2020 року команда Rakuten Viber створила «Мої нотатки» -  розділ у списку чатів, де можна створювати списки справ, відзначати їх по мірі виконання, зберігати окремі повідомлення і документи будь-якого формату і розміру.

Такі нотатки доступні у  мобільній а також desktop-версії додатка: вони синхронізуються на всіх пристроях, до яких прив'язаний акаунт користувача у Viber.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Viber відтепер доступні групові відеочати для 20 осіб.

Фото: lnsblog.by, пресслужба Viber

ms.detector.media