ms.detector.media
MediaSapiens
02.06.2020 12:41
Українські правники завели у TikTok канал, де публікуватимуть кліпи про права дітей
Українські правники завели у TikTok канал, де публікуватимуть кліпи про права дітей
Вони закликають дітей надсилати їм власні відео і анонсують ролики від знаменитостей.

Система безоплатної правової допомоги створила канал PravoTok у TikTok. Там будуть виходити короткі відео про права дітей.

Про це повідомляється на сторінці Координаційного центру з надання правової допомоги.

«Підлітки становлять певну частину користувачів нашої Facebook-сторінки, акаунту в Instagram, каналів у Telegram, на YouTube. А ТікТок стає все більш популярним в Україні», – пояснив Сергій Юрцишин, заступник директора Координаційного центру. 

На каналі вже з’явились три відеоролики, де діти самі розповідають про свої права. Засновники анонсують, що невдовзі на PravoTok також з’являться відео від зірок.

Координаційний центр запрошує дітей, які люблять знімати відео, надсилати коротенькі ролики про свої права на пошту. Формат довільний, тривалість – не більше 15 секунд, озвучка українською мовою. Найкращі роботи будуть опубліковані на каналі.

Нагадаємо, що під час карантину TikTok завантажили рекордну кількість разів. Проте правники США також звинувачують додаток у порушенні прав дітей.

Крім того, у травні цього року Мінцифри записало для школярів освітній серіал про соціальні мережі, в тому числі про TikTok.

Фото: legalaid.gov.ua

ms.detector.media