ms.detector.media
MediaSapiens
26.05.2020 16:33
TikTok за місяць заробила більше, ніж YouTube, Netflix і Tinder
TikTok за місяць заробила більше, ніж YouTube, Netflix і Tinder
У соцмережі є система покупки внутрішньої валюти, яку можна витрачати на підтримку вподобаних авторів.

Платформа TikTok і її китайська версія Douyin в квітні заробили в усьому світі $ 78 млн на покупках всередині програми, і це більше, ніж у YouTube, Netflix і Tinder. Про це пише Bloomberg з посиланням на дані аналітичної компанії Sensor Tower.

Ці дані не враховують ігор та рекламу. У порівнянні з квітнем минулого року, виручка TikTok і Douyin виросла в 10 разів. Приблизно 86,6% виручки приніс китайський ринок, ще 8,2% - ринок США. В обох програмах є система покупки внутрішньої валюти, яку можна витрачати на підтримку вподобаних авторів.

При цьому ні TikTok, ні Douyin не ввійшли в топ-10 Google Play за обсягом покупок всередині програми, але посіли перше місце серед додатків App Store, передає Liga Tech.

На другому місці в загальному рейтингу опинилася платформа YouTube, виручка якої склала майже $ 76 млн. Вона виросла на 57% в порівнянні з квітнем 2019 го: велика частина виручки від покупок всередині програми надійшла з США (56,4%), на другому місці Японія (11%).

У першу п'ятірку також увійшли Tinder (який зафіксував рекорд відвідуваності під час карантину), Disney + і відеосервіс Tencent Video.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кевін Маєр залишає Disney після 25 років роботи та очолить TikTok.

ms.detector.media